Emekliliğe Ayrılma



Uzun zamandır beklenilen yenilik geldi: Emekliliğe Ayrılma

>> Oyuncu 32 yaşına geldiğinde emekli olabilir. Karakter > Emeklilik seçeneğinden emekli olabilirsiniz
http://www.footstar.org/retirar_jogador.asp?mmm=1 )

>> Emekli olmuş oyuncu antrenman yapamaz, iletişime geçemez veya klübünde veya milli takımda oynayamaz. Buna rağmen emekli olan oyuncu FAN süresi devam ettikçe takımını kontrol etmeye devam edebilir (menajer olarak).
>> Oyuncu istatistikleri ve kariyer verileri kaybedilmez. Emekli olan oyunculara ait özel bir sayfada tüm bulunur. (Oyuncu Biyografisi)

Emekli olan oyunculara da hediyeler de var. Bunlardan sadece bir tanesini seçmelisiniz.
>> Altın, gümüş veya bronz 6 aylık FS Fan. Eğer hali hazırda FS Fan sahibiyseniz sahip olduğunuz fana 6 ay eklenir
>> 2. oyuncuyu coins karşılığı aldıysanız 1 yıl ücretsiz yenileyebilirsiniz.
>> 3300 Fan FS coins (jeton)




Bunların yanında "Hall of Fame" (Ünlüler Geçidi) emekli olmuş oyuncular için oluşturulacak. Burada şunlar bulunur;
>> Klübün "Ünlüler Geçidi" oyuncuları (klübün menajeri tarafından kontrol edilen)
>> Milli Takımın "Ünlüler Geçidi" oyuncuları (federasyon başkanı tarafından control edilen)
>> Footstarın "Ünlüler Geçidi" (sistem tarafından belirlenen)

Klübün veya Milli Takımların Ünlüler Geçidi´ne girebilmeniz için birtakım niteliklere sahip olmalısınız.
>> Klüpte en az 50 ana takım maçına çıkmalısınız veya en az 50 gol atmalısınız. Bu şu demek: Bir oyuncu birkaç klüpte birden Ünlüler Geçidi listesinde olabilir.
>> Milli Takımlarda ise en az 30 maça çıkmalı veya 50 gol atmalısınız. (U21 / U18 golleri hariç)

Emekli olduğumda oğlum ile birlikte 2 karekterim olacak. tekrar emekli olabilir miyim? Tekrar oğul sahibi olabilir miyim?

Sorunun cevabı hayır. Aynı anda (eğer jeton ile ekstra karakter alınmamışsa) 2'den fazla karakter olamaz (eğer emekli olan karakter aynı zamanda klübün menajeri ise max. 3). Evlan edililen veya sahip olunan oğul kısır olarak doğar ve karakter sıfırlanmaz. Bu nedenle oğul edinirken dikkat edilmesi gerekir.


Son olarak;
>> Eğer oyuncu başka bir klüpte emekli olursa, sizin klübünüzde yukarıda açıklanan gereklileri daha önceden sağladıysa klübünüzün Ünlüler Geçidine eklenebilir
>> Emekli olduğunuzda eski oyuncunuzun yerine başka bir oyuncuya sahip olacaksınız. Yeni oyuncunuz tamamen sıfırlanmış bir oyuncu olacak. Oğullar değişim için yeni bir oyuncu getirmeyecektir.

Kafanızda oluşabilecek endişeleriniz için Ünlüler Geçidinin nasıl hesaplandığını açıklayalım. Oyuncu emekli olduğunda kariyer skoru hesaplanacaktır. Bu skorun en büyük kısmını 38 yaşına kadar oyuncunun kazandığı şampiyonluklar oluşturur. Tabii ki Dünya Kupası´nı kazanmak lig şampiyonluğundan daha fazla puan getirir. Ayrıca 1.lig şampiyonluğu diğer liglerin şampiyonluklarından daha değerlidir. ( Ligler ülkelerin UTŞ sıralamasına göre değerlidir) En çok puana sahip ilk 20 oyuncu FS Ünlüler Geçidinde yer alacaktır.


Hiç yorum yok: