İlişkiler ve İletişim

Unutma oyuna ilk başladığında herkes iletişimin 0'dır. İlk önce Oyuncu menüsü İlişkiler menüsüne girip çekirdek kısmından yani "AİLE"den başlayarak puan ver. Öncelikle ailene %5-10 puanını ayırman sağlıklı bir aile ilişkisi için ideal olacaktır.  Sonrasında %1 e düşürebilirsiniz. (%100 e ulaşınca)
Unutma ki alacağın her ilişki penaltısı moralinin düşmesinde ve dolayısı ile maç performansında kötü ilişki yapar.
Bir Oyuncunun üzerine geldiğinde sağ köşede Oyuncuyla Görüş çıkar öncelikle takım arkadaşlarında Arkadaşlık teklif et e basarak ve bu hareketleri tekrarlayarak ARKADAŞ sayını yükseltmelisin.

Sonra tüm takım arkadaşlarına ve oyunda ki aktif arkadaşlarına telefonunu gönder. Çünkü bu ilişkiler için çok önemlidir. Eğer ki takım arkadaşlarınla aynı lokasyonda değilsen ya da arkadaş değilsen
bu moralinin düşmesine sebep olabilir.

Takım arkadaşlarınla ilişkilerini düzende tutmak istiyorsan
sana son tavsiyem, arkadaşlık isteğini gönderdikten sonra TEKRAR ilişkiler menüsüne gelerek ARKADAŞlarına yüzdeler vermen olacaktır. Başlangıçta %10-7 aralığı ile başla %100 seviyesine çıkana kadar böyle devam et. Sonrasında ise %2-3 ver.

Her oyuncunun %100 ilişki hakkı vardır bir günde. Bunun %70 kadarını aşma yoksa iletişim puanı alamazsın.

İletişim puanı ne işe yarar dersen? Güven konusuna girmektedir.
Güven başlığında detayını görürsün ama özetle, bir oyuncunun %100 performans göstermesi güveninin YÜKSEK te sabitlenmesine bağlıdır. Biz oyuncular öyleyiz ki güvenimiz her maçtan sonra hatta her antremandan sonra değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden arkadaşlarımızın desteğine ihtiyaç duyarız.
Bunu da cep telefonu ve yekten iletişim yoluyla çözebiliriz. İşte burada o %30 kullanmadığın puanların sana vermiş olduğu iletişim puanları ile her müdahalen bizim dilimizde Dokunman ya da ÜFLEMEN 5 puana tekamul eder.
Örnegin Güveni Ortalama olan bir oyuncuyu maç performansını överek yüksek'e, Abartılı olan bir oyuncuyu ise; Yüksek güvenin zararları hakkında ögüt vererek tekrar Yüksek'e çekebilirsin.

Detaylı bilgi için menejerine başvurmanı ve seni bu konuda yönlendirmesinden kesinlikle kaçınma tartışmasız bir gerçektir ki her takımın sahibi gerçek bir liderdir.

Hiç yorum yok: